ELŐNYÖK

Egy iHouse gerendaház birtoklásának előnyei

ihouse GERENDAHÁZAK

energiahatékony


A gerendaház megfelelően szigetelt falszerkezete télen-nyáron kellemes körzetet biztosít. Forró napokon egy esti szelőztetéssel a falak hamar leadják a hőt, télen pedig pillanatok alatt átmelegednek. Vagyis nem kell amiatt aggódnod, hogy az időjárástól függően túl meleg, vagy éppen túl hideg lesz a lakótér. Nem lesz szükséged légkondicionálóra és komoly központ fűtési rendszerre sem. Ugyanakkor tudnod kell, hogy egy 10 cm-es kőzetgyapot ezt nem képes biztosítani. Ha vastagabb gerendát kérsz a standard csomaghoz képest, akkor a falak szigetelését ugyan némileg csökkentheted, de a tökéletes szigeteléshez ebben az esetben is érdemes legalább 20 cm vastag ásványgyapot szigetelést kérned. Az iHouse gerendaházak szigetelését emellett a hőszigetelésre vonatkozó kötelező előírások is befolyásolhatják. Egy nyaralót kérhetsz kevesebb szigeteléssel, de egy állandó otthonnak épülő lakóházhoz szükség lesz a magasabb szigetelési értékekre. Mivel a megnövelt szigeteléssel és falvastagsággal jóval alacsonyabb energiafogyasztást érhetsz el, így a kezdeti többletköltségeid néhány év alatt megtérülnek, energiaszámláid pedig minimálisak lesznek.
M_01_TORNAC_web

IHOUSE GERENDAHÁZAK

MODERN ÉS TERMÉSZETES


Az iHouse gerendaházak az összes modern kényelmi szolgáltatást biztosítják számodra, miközben tökéletes harmóniát sugárzó természetes környezetben élsz.  A iHouse gerendaházak az egyszerű élet benyomását keltik és az év minden napján lélegzetelállító élményt nyújtanak azoknak, akik benne laknak. Más szavakkal, az iHouse gerendaházak biztosítják a hagyományos és modern életmód összes fontosabb kényelmi funkcióját, miközben minimalizálják az építkezés és az új épület ökológiai lábnyomát. 

IHOUSE GERENDAHÁZAK

A TÁJBA SIMUL


A gerendaházak esztétikai fölénye egyértelmű azok számára, akik szeretik látni és tapintani a fát. Az iHouse gerendaházak a természetet szem előtt tartva épülnek; a fából készült, többrétegű nyílászáróknak köszönhetően a különböző napszakokban gyönyörű fényekkel kápráztatják el a benne élőket, miközben a természetes élőhely megőrzésére is hangsúlyt fektetnek. Mivel ez a szerves építőanyag a természetből származik, a gerendaházak beolvadnak a domborzatba,  nem kényszerítik rá magukat a tájra, együtt élnek és a környezette
Firtos_fahaz_Korondi_Arcso_00

IHOUSE GERENDAHÁZAK

EGYEDISÉG


A természet szenvedélyes szeretete adja az iHouse gerendaházak semmivel össze nem téveszthető egyedi kisugárzását. Magyarországon az iHouse a Korondi Árcsó gerendaházak kizárólagos képviselete. Nem tudnánk olyat képviselni, abban dolgozni, amiről csak hallottunk. Ezért magunkkal kezdtük a közös történetünket, és létrehoztunk egy olyan egész Közép-Kelet Európában egyedi gerendaházat, amiben a családunkkal együtt mi magunk is élünk. Ismerkedj meg velünk, a legnépszerűbb típusházainkkal, valamint azokkal a skandináv hagyományokat is ötvöző megoldásokkal, amelyek annyira különlegessé teszik az iHouse gerendaházainka

IHOUSE GERENDAHÁZAK

KÖRNYEZETBARÁT


Az iHouse gerendaházak alapanyaga fenntartható erdőkből származik. Azaz minden egyes kivágott fa helyett elültetnek egy újat. Így az erdő sosem merül ki, a természet pedig nem kerül veszélybe. A gerendaházak hozzájárulnak az erdő fenntartásához és megújulásához, miközben életciklusuk végén tökéletesen lebomlanak és nem szennyezik a talajt, a vizeket, a levegőt, azaz a környezetünket. 
blog_03

IHOUSE GERENDAHÁZAK

CSENDES, BIZTONSÁGOS ÉS KÉNYELMES


A megfelelően szigetelt iHouse gerendaházak falai erősek és tartósak. Ez páratlan biztonságot és nyugalmat ad, olyasmit, amit a városban sosem kapnál meg. 
blog_04

IHOUSE GERENDAHÁZAK

KEDVEZŐ ÁR, KIVÁLÓ MINŐSÉG


Egy iHouse gerendaház sokkal gyorsabban felépül, mint egy téglaház, így az építési költségeid is kevesebbek lesznek. A legjobb minőségű lucfenyőből építjük a házainkat. Ezek a fák a Havasokban nőnek, ahol a tél akár 6 hónapig is tart és ilyenkor nem ritkák a mínusz 30 fokok sem. A hideg tél miatt a fa gyantatartalma magas lesz – ezt évtizedek múlva is érezni és látni fogod, amikor a házad időnként gyantát könnyezik és megtölti a levegőt a semmivel össze nem téveszthető “karácsonyfa” illattal. Amikor birtokba veszed a saját iHouse gerendaházadat, érezni fogod ezeknek a hatalmas fáknak az élettörténetét is.  Otthonoddá válnak a Havasok, az erdélyi természet, miközben megismerkedsz az ott élő emberek csodálatosan gazdag kultúrájával és érzelemvilágával. Mi már régóta rajongói vagyunk az erdélyi embereknek és biztosak vagyunk benne, hogy ezzel Te is így leszel, ha egyszer egy igazi iHouse gerendaházba költözöl. 

tetszik az house

nézd meg a házainkat!